Rólunk mondták

Kb. 30 éve oktatok, tartok előadásokat 10-500 főig mindenféle közönség előtt, meglehetősen kritikus vagyok önmagammal és kollégáimmal szemben is. Ez után a bevezető után írom le: Tetszik a közvetlen, színes, lényegre-törő előadási stílusod. “Átjön” a lényeg, érezni mögötte a stabil tudást, alázatot a téma iránt, és az “embert”. Örülök, hogy rábukkantam az anyagaidra.

B.E  2021

 

“Kedves leendő és gyakorló Gombászok!

Aktív természetjáróként sokféle gombával találkozom túráim során. Egyre kíváncsibb lettem a nevükre és étkezési értékükre. Így jutottam el Attila tanfolyamára. Hiteles előadásmódja és lelkesedése hamar magával ragadott! A tanórák, túrák vidám hangulatban zajlanak.

Egymástól is sokat tanulunk. Sok receptötlet is gazdát cserél a találkozásokon. A túrákon sokan ismerősként köszöntik egymást, hiszen mindig lehet új információkkal gazdagodni, így többen már évek óta visszatérő, lelkes diákok vagyunk. Az is fantasztikus élmény, amikor a saját magunk által szedett friss, vagy akár leszárított gombánkból csinálunk finom ételeket!

A honlap is folyamatosan frissül. Sok információt nyújt, és egyértelműen kezelhető.

Attilának további sikeres munkát kívánok, a diákoknak pedig sok csodálatos gombászélményt!

Üdvözlettel:”

Zoli  2020

“Az online tananyag várakozásomat felülmúló, kiváló, szakszerű, mégis közérthető összefoglalása mindannak, amit a gombákról egy kezdő tudni szeretne. A leckéket többször megnézve könnyen tanulható. Hatalmas előnye, hogy akkor foglalkozom vele, amikor időm, és kedvem van hozzá. A terepgyakorlatokon ezt az ismeretet a tapasztalat teszi teljessé.

A fajok jellemzését Attila fáradhatatlan türelemmel, újra és újra elmeséli, minél több túrán veszel részt, annál, magabiztosabb tudásra tehetsz szert, és egyre bátrabban gyűjthetsz gombát. A változatos helyszínek biztosítják a fajgazdagságot, az élőhely ismeretet. Remek tanfolyam, mindenkinek ajánlom!”

Ghihor Tímea  2020

Még csak 3 terepgyakorlaton voltam, de így is nagyon tetszik a tanfolyamod. Szépen, érthetően beszélsz, látszik a profizmus és az elszántság.”

 

Veréb Norbert   2020

“Kedves Gombászok!

Már 4 éve, hogy először vettünk részt gombásztanfolyamon, Környén, ahol nagyon színvonalas elméleti és gyakorlati oktatásban volt részünk. Azóta is szívesen elmegyünk a gombaismereti túrákra, és nagyon sokat tanulunk Attilától.

Rendkívül felkészült, kiváló oktató!

Mindenkinek ajánlani tudjuk az általa vezetett tanfolyamokat és túrákat!”

Oli 2020

“Szia Attila!

Amint már említettem neked nagyon örülök, hogy van valaki, akitől értelmes dolgokat lehet tanulni, méghozzá élvezettel és modern eszközökkel.

Köszönettel:”

Cs.A.  2020

“Kedves Attila!

Őszintén csodálom a lelkesedésedet, ahogy megéled a gombászás és a természet szeretetét! Sok ilyen ember kellene, hogy élhetőbb legyen ez a világ.

Az őszi programokon sajnos nem tudtam részt venni, ezt mindenképpen hiányolom, de magam miatt. Tavasszal igyekszem pótolni és menni, amikor csak tudok.

Amikor eljutottam a terepgyakorlatokra, nem volt hiányérzetem: profi szakértő, jó társaság, szép környezet. Üdv, és folytassátok a jó munkát!”

V.B.  2020

“Kedves Attila!

Az országot járva, ide is – oda is betérve gombász kirándulásokra, azt kell mondjam, hogy egymagadban személyesítesz meg egy egész egyesületet. Nyilván, ahol van 20-25 ember a szervezésre sokkal egyszerűbb: szállást találni, ellátást biztosítani, gombász helyet találni, gyűjteni, határozni.

Te mindezt egyedül, illetve Judit segítségével, mind hiánytalanul megteszed. Maximális élményt nyújtottál nekem minden alkalommal. Csak gratulálni tudok, hiszen ez mögött hatalmas szervezés és munka van. Ne változz!!!!!!! jeligére küldöm a hirdetőbe….

Péter Szilvia  2020

“Sziasztok!

Csatlakozom az előttem írókhoz, szinte mindent leírtak, amit gondolok. A gombásztanfolyamtól többet kaptam, mint amire számítottam. Attila oktatása és a terepgyakorlatokra való felkészültsége engem lenyűgözött, na meg persze a természet és a gombák világa.

Több tanfolyamon is részt vettem, először azt gondoltam, hogy a második már felesleges, hát tévedtem.

Minden tanfolyam a már megismert fajokat erősítette az azonosítás alaposságát tökéletesítette. A gombák feldolgozásáról is sok tanácsot megosztott velünk, ha nem ő akkor valaki a gyakorlaton, hiszen nagyon jó kis csapatok szoktak összejönni! Én hiányosságot csak az esőt tudnám felhozni, de, ha ilyen kitartó előbb-utóbb azt is megoldja.
Jó gombászatot kívánok mindenkinek!”

Arnold  2020