Fél Attila

Gomba-szakellenőr, a képzés alapítója és oktatója, a Gombavarázs című könyv szerzője, és hazánk első online gombatanfolyamának megalkotója.

A természet szeretete már gyermekkoromban is meghatározó szerepet játszott életemben. Amikor csak tehettem, az erdőt jártam és a különféle élőlények sokaságát csodáltam, vizsgáltam. A legtöbb figyelmet mindig is a gombáknak szenteltem. 2012 őszén iratkoztam be gomba-szakellenőr képzésre és a sikeres vizsgát követően, 2014-ben, egy felsőfokú tanfolyamon folytattam tanulmányaimat. 2014-től tartok tanfolyamokat és vezetek gombásztúrákat a környék erdeiben, az ország különböző területein és néha külföldön is. 2018 januárjában elindítottam online gombatanfolyam weboldalamat, ami Magyarországon forradalmi újításnak számít. Mivel az év egy részét a Dominikai Köztársaságban töltöm, és az országban fellelhető gombafajok iránt is intenzíven érdeklődöm. Kutatásaimat La Española szigetének északnyugati részén folytatom, főleg Puerto Plata tartományban.

A legfontosabb számomra, hogy a gombászok jól érezzék magukat és mindemellett minőségi tudásra tegyenek szert; tanfolyamaink és kirándulásaink magas színvonalúak legyenek. Eddigi munkásságom során örömmel tapasztalom, hogy tanfolyamaimon végzett gombásztársaim évről-évre velünk tartanak, és így egyre népesebb csapat járja az erdőt-mezőt.

Elérhetőségek

WhatsApp: +1 809-762-54-83  Viber: Fél Attila, +1 809-762-54-83  Telefon: +3620-561-02-67 (ezen csak ritkán vagyok elérhető)   Messenger: Fél Attila   Facebook: Fél Attila vagy Gombásztanfolyam

 

Gombavarázs című könyvemet a gombasztanfolyam@gmail.com e-mail címen tudod megrendelni, de Viber-en, Messenger-en, vagy WhatsAppon is üzenhetsz.